Η RE/MAX Fidelity Brokers, μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου RE/MAX, με 2 γραφεία σε νευραλγικά σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, ένα στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα και ένα στο κέντρο της Γλυφάδας, διαθέτει μια μεγάλη ομάδα έμπειρων και άρτια εκπαιδευμένων Συμβούλων, οι οποίοι παρέχουν υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικές υπηρεσίες.

Διαθέτετε Ακίνητο προς
Πώληση ή Ενοικίαση;

Ισχυρό Marketing & Υπηρεσίες

Μαζί σας, σε κάθε βήμα από την Ανάθεση μέχρι την Υπογραφή. Μια ομάδα επαγγελματιών εργάζεται αποκλειστικά για εσάς, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών σας από τη στιγμή της ανάθεσης μέχρι την στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου.

Εκτίμηση Ακινήτου

Η λανθασμένη εκτίμηση της εμπορικής αξίας ενός ακινήτου είναι, ίσως, το συχνότερο σφάλμα που κάνουν οι ιδιοκτήτες. Γι’ αυτό, οι Σύμβουλοι Ακινήτων της RE/MAX Fidelity Brokers, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η τοποθεσία, η ζήτηση και η κατάσταση του ακινήτου, μέσα από έρευνα αγοράς με παρόμοιες ιδιοκτησίες και σύγκριση στατιστικών από πωληθέντα ακίνητα στην ίδια περιοχή, θα εκτιμήσουν σωστά την εμπορική αξία του ακινήτου.

Επαγγελματική Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Ακινήτου

Ταχύτερη πώληση ή εκμίσθωση στην καλύτερη τιμή; Η σωστή παρουσίαση του ακινήτου σας αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα, που θα βοηθήσει αποτελεσματικά! Μια σειρά από άψογες φωτογραφικές λήψεις και επαγγελματική βιντεοσκόπηση που αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα του ακινήτου σας θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους ενδιαφερόμενους, εξασφαλίζοντας την αμεσότερη πώληση ή εκμίσθωσή του, στην επιθυμητή για εσάς τιμή.

Αποτελεσματική online προβολή ακινήτου

Μέσω της σωστής στρατηγικής ‘Internet Marketing’ πετυχαίνουμε τη βέλτιστη και μέγιστη Online προβολή του ακινήτου σας. Η αποκλειστική παρουσία του ακινήτου στο remax.gr, με επισκέπτες από 170 Xώρες παγκοσμίως, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη προώθηση σε τοπικές, εθνικές και διεθνείς Real Estate ιστοσελίδες καθώς και η διαφήμισή του στα Social Media αλλά και η’ αποστολή Newsletter στο πελατολόγιό μας, βοηθούν αποτελεσματικά στην ταχύτερη εύρεση του ιδανικού αγοραστή ή μισθωτή για το ακίνητό σας.

Υπαίθρια Διαφήμιση

Σε συνδυασμό με τη στοχευμένη διαδικτυακή στρατηγική προβολής, τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης, όπως τοποθέτηση υπαίθριων πινακίδων στο ακίνητό σας, τα πανό, η αποστολή ενημερωτικών φυλλαδίων στην περιοχή και φυσικά τα γνωστά σε όλους πωλητήρια και ενοικιαστήρια θα μεγιστοποιήσουν την προβολή του ακινήτου σας, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες πώλησης ή εκμίσθωσής του. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης γλιτώνει χρόνο και χρήματα, αφού τόσο οι τοποθετήσεις όσο και το κόστος της υπαίθριας διαφήμισης βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το γραφείο μας.

Δίκτυο Συμβούλων RE/MAX

Από την πρώτη στιγμή της ανάθεσης του ακινήτου σας στη RE/MAX Fidelity Brokers, ενεργοποιείται ένας εσωτερικός μηχανισμός άμεσης προβολής και προώθησής του, μέσω του εκτεταμένου Δικτύου Συμβούλων μας, εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Η άμεση γνωστοποίησή του σε όλους τους συνεργάτες του γραφείου μας, στους συμβούλους των υπολοίπων γραφείων αλλά και σε ανεξάρτητα κτηματομεσιτικά γραφεία της περιοχής, θα οδηγήσει ταχύτερα στην πώληση ή εκμίσθωσή του.

Αξιολόγηση Αγοραστών

Όσον αφορά την πώληση ή την εκμίσθωση του ακινήτου σας, μπορεί να είναι πολλοί εκείνοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Όμως, δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον αυτό είναι πάντοτε ουσιαστικό και προς το συμφέρον σας. Γι΄ αυτό στη RE/MAX Fidelity Brokers, αφού διερευνήσουμε πρώτα τις πραγματικές τους ανάγκες, φιλτράρουμε και αξιολογήσουμε όλους τους υποψήφιους μισθωτές ή αγοραστές κι έπειτα σας υποδεικνύουμε μόνο τους αξιολογημένους, εξετάζοντας, από κοινού, τις πλέον ουσιαστικές προτάσεις.

Διαπραγμάτευση & Υποστήριξη Στο Κλείσιμο

Από τη στιγμή της ανάθεσης μέχρι και την υπογραφή των συμβολαίων, με απόλυτο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων μερών, είμαστε δίπλα σας με μια σειρά υψηλού επιπέδου μεσιτικών υπηρεσιών, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες και το συμφέρον σας. Μέσω καίριας διαπραγμάτευσης, για την πορεία της οποίας ενημερώνεστε διαρκώς μέσω γραπτών προσφορών, πετυχαίνουμε τη μέγιστη δυνατή τιμή για το ακίνητό σας, σφραγίζοντας την πιο συμφέρουσα συμφωνία για εσάς.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι έμπειροι και αξιόπιστοι συνεργάτες μας στην διάθεσή σας!

Υπηρεσίες Μηχανικού

Μια ομάδα έμπειρων μηχανικών, έτοιμων να επιλύσουν κάθε δυσκολία και να ‘ανοίξουν’ τον δρόμο για τη μεταβίβαση του ακινήτου σας, είναι στη διάθεσή σας για την έκδοση όλων των απαραίτητων βεβαιώσεων και πιστοποιητικών (βεβαίωση περί μη αυθαιρεσιών και πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης), που απαιτούνται για την επικείμενη πώληση, υπεύθυνα και άμεσα.

Νομικές & Συμβολαιογραφικές Υπηρεσίες

Με ιδιαίτερη εμπειρία σε απαραίτητες νομικές διαδικασίες, όπως παραδείγματος χάριν τον έλεγχο τίτλων ενός ακινήτου, αλλά και μοναδικές ικανότητες στην επίλυση δύσκολων και σύνθετων περιπτώσεων, όλοι οι συνεργαζόμενοι δικηγόροι και συμβολαιογράφοι της RE/MAX Fidelity Brokers, θα φροντίσουν, με κάθε τρόπο, για την εξασφάλιση των συμφερόντων των εμπλεκόμενων μερών.

Έκδοση Στεγαστικών Δανείων

Η έκδοση του στεγαστικού σας δανείου είναι μια σοβαρή υπόθεση που απαιτεί υπεύθυνη επαγγελματική αντιμετώπιση. Όπως σε κάθε βήμα της διαδικασίας για την απόκτηση του σπιτιού των ονείρων σας, οι κατάλληλοι συνεργάτες της RE/MAX Fidelity Brokers είναι εδώ, σύμβουλοι και αρωγοί σας, για να σας βοηθήσουν με την επιλογή του κατάλληλου δανείου, με ευνοϊκά επιτόκια, προκειμένου να αποφύγετε δυσνόητους όρους και “παγίδες” που μπορούν να οδηγήσουν σε μελλοντικά προβλήματα.

ΜΑΘΕTE ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣAΣ
Θα σας συνδέσουμε με τον/την υπεύθυνο/η της περιοχής σας.
    Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    Μάθετε Δωρεάν Πόσο Αξίζει το Ακίνητό σας – ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    Ένα Πιστοποιημένος Σύμβουλος του γραφείου μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να αξιολογήσει σωστά το ακίνητό σας.

    Compare listings

    Compare