8.900

Γραφεία Παγκοσμίως

145.000

Σύμβουλοι Παγκοσμίως

86

Γραφεία Στην Ελλάδα

1.050+

Σύμβουλοι Στην Ελλάδα

Πάρε το 80%

Η RE/MAX πρωτοπορεί και δίνει στους συμβούλους ακινήτων της τη μεγαλύτερη προμήθεια από οποιονδήποτε άλλον στην αγορά, με ποσοστό που φτάνει το 80%.

Άρπαξε την ευκαιρία

Η κρίση γεννά ευκαιρίες! Μετά από μία περίοδο συρρίκνωσης της αγοράς ακινήτων, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δραστηριοποιηθείς στο Real Estate.

Δες τους αριθμούς

Σχεδόν 96.700 αγοραπωλησίες ακινήτων πραγματοποιήθηκαν το 2019, αριθμός και αυτή την φορά αυξημένος και μάλιστα κατά 16.5% συγκριτικά με το 2018, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

* Πηγή: http://www.statistics.gr/

Μάθε τη δουλειά

Με εγγύηση την παρουσία 49 χρόνων σε παγκόσμιο επίπεδο και 20 χρόνων στην Ελλάδα, η RE/MAX σου δείχνει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο για να εργαστείς με επιτυχία στο Real Estate και να εξασφαλίσεις το επαγγελματικό σου μέλλον.

*Οι πράξεις των συμβούλων ακινήτων της RE/MAX είναι διπλάσιες από αυτές των άλλων συμβούλων ακινήτων, σύμφωνα με την έρευνα Real Trends 500 (2021).

Δεν είσαι μόνος

Ως σύμβουλος ακινήτων δουλεύεις για σένα αλλά δεν είσαι μόνος. Στην οικογένεια της RE/MAX απολαμβάνεις τα οφέλη του ανεξάρτητου επαγγελματία και συγχρόνως από το πρώτο σου βήμα η RE/MAX Ελλάς και το σύνολο των ανθρώπων του δικτύου είναι δίπλα σου για να σε στηρίξουν κάθε στιγμή.

Έλα Με Τους Καλύτερους, Έλα Στη RE/MAX Fidelity Brokers!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

*Tα στοιχεία σου δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό.

Compare listings

Compare